Presentació del Triathlon Series by Polar 2011

0
542

Madrid, Saragossa, Castelló i Barcelona seran les quatre etapes del Triathlon Series by Polar 2011
Ja és un tòpic: El triatló està vivint una revolució. Lògicament, el Triathlon Series, una de les competicions més emblemàtiques, segueix la tendència. Amb el patrocini de la marca Polar, la competició introdueix moltes novetats en la seva versió 2011. | Després de 6 anys contribuint al desenvolupament del triatló a través de proves populars i multitudinàries, el Triathlon Series by Polar s\’estén a tot Espanya amb 4 cites claus en el calendari nacional. L\’objectiu segueix sent el mateix: promocionar el triatló i aconseguir nous adeptes. El 2010, dels 5.000 participants acollits pel Triathlon Series, la majoria no eren federats (70% de no federats entre els 2.000 inscrits del triatló de la Vila Barcelona), i gran part d\’ells disputaven un triatló per primera vegada. Aquesta \”operació seducció\” tindrà lloc en quatre centres urbans, facilitant al màxim l\’accés i la visibilitat de cada etapa, amb formats per a tots. L\’organització espera reunir un total de 7000 participants durant aquesta nova temporada.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.