Presentació de la Marató de Barcelona

0
470

El delegat d’Esports, Pere Alcober, presidirà l’acte de presentació de la prova de 42, 195 km, una festa atlètica i ciutadana que tindrà lloc el proper 6 de març.
Aquest dimecres 16 de febrer tindrà lloc la presentació de la Marató de Barcelona, la prova de fons que se celebrarà el proper 6 de març a la ciutat. L’acte se celebrarà a les 11.00 hores al Saló de Cròniques de l’Ajuntament de Barcelona i estarà presidit pel delegat d’Esports, Pere Alcober, acompanyat de Joan Porcar, conseller delegat de RPM Racing, Joël Lainé, director de la Marató de París, i Bep Solé, director esportiu d’aquesta cursa de 42, 195 quilòmetres.| Durant la presentació es donaran a conèixer totes les novetats d’aquesta edició, les millores en el recorregut, les propostes d’animació ciutadana, i tot un seguit d’activitats paral·leles. La Marató de Barcelona celebrarà la seva 33a edició amb un nou rècord de participació, doncs ja fa setmanes que va batre el seu propi rècord de 12.211 corredors inscrits establert l’any passat i encara manté obertes les inscripcions fins al proper dia 20 de febrer a les 23.59 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.