CONCURS DE FOTOGRAFIA A LA MARATÓ DE BCN

0
411

L\’organització de la Marató de Barcelona premiarà les tres millors imatges de la prova i els seus entrenaments previs
Des del passat 20 de setembre està activat, al portal web de la Marató de Barcelona (www.maratobarcelona.com), un concurs de fotografia artística relacionat amb la cursa del proper 6 de març. El concurs, obert a qualsevol persona aficionada a la fotografia, té cinc categories i està dotat amb atractius premis per als tres primers classificats. L\’única categoria oberta en aquests moments és la d’\’Entrenaments pre-Marató\’, i a partir del 6 de març s\’activaran la resta: \’Cursa\’, \’Breakfast Run\’, \’Expo Sports\’ i \’Ambient Marató\’.| Per participar en el concurs cal entrar al web de la Marató i pujar les fotos al link corresponent del concurs. Les tres millors fotografies, a criteri de l\’organització, rebran tres atractius premis consistents en un viatge a la Marató de París per a dues persones, una càmera compacta digital i un lot de productes Mizuno. El darrer dia per a participar-hi és el 20 de març i els guanyadors s\’anunciaran a la mateixa web el dia 30

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.