MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME.

0
448

Marc Roig, confirma des de Kenya, que participarà a la Mitja més ràpida de Catalunya
L\’atleta maresmenc, Marc Roig, vencedor de les dues primeres edicions de la Mitja Marató \”Costa de Barcelona-Maresme\” ha confirmat, des de kenya on s\’entrena que, el proper 20 de març estarà a la línia de sortida de la Mitja més ràpida. Una prova en la que l\’atleta català intentarà baixar de 1h05m, de fet aquest atleta ostenta un registre d\’1h04\’57\” en Mitja Marató i 2h18\’53\” en Marató. A més, Marc Roig, serà el responsable de conduir el RUNNING DAY que l\’organització prepara pel dissabte, a les 6 de la tarda. Tots els participants que vagin a fer un rodatge amb l\’atleta rebran una samarreta tècnica.|

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.