MITJA MARATÓ COSTA DE BARCELONA-MARESME.

0
301

Marc Roig, confirma des de Kenya, que participarà a la Mitja més ràpida de Catalunya
L\’atleta maresmenc, Marc Roig, vencedor de les dues primeres edicions de la Mitja Marató \”Costa de Barcelona-Maresme\” ha confirmat, des de kenya on s\’entrena que, el proper 20 de març estarà a la línia de sortida de la Mitja més ràpida. Una prova en la que l\’atleta català intentarà baixar de 1h05m, de fet aquest atleta ostenta un registre d\’1h04\’57\” en Mitja Marató i 2h18\’53\” en Marató. A més, Marc Roig, serà el responsable de conduir el RUNNING DAY que l\’organització prepara pel dissabte, a les 6 de la tarda. Tots els participants que vagin a fer un rodatge amb l\’atleta rebran una samarreta tècnica.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.