Deporvillage botiga on-line d\’esports

0
422

Deporvillage és una botiga online multiesport de primeres marques esportives com una àmplia secció de running, que inclou marques com Asics, Mizuno, New Balance, Vasque, Salomon, Nike, Buff, …, i moltes més. En la secció de running de Deporvillage trobaràs més de 50 parells de sabatilles de running i trail de 10 marques diferents. En aquests moments s\’està negociant amb noves marques per ampliar aquesta oferta a més de 100 models diferents. Altres seccions importants són la tèxtil, la d\’ulleres amb més de 20 models diferents i la de complements energètics i gels de marques com Powerbar, multipower, maxifuel o galius i oxd.| Deporvillage està enfocada al client que busca articles de primera qualitat a preus competitius. Per això , per a cada article hi ha una àmplia i detallada fitxa de producte on es descriuen les característiques principals del producte, fotos d\’alta qualitat i l\’opinió d\’expert. A més, compta amb una secció de comentaris on els usuaris poden fer preguntes que responen altres clients o el mateix equip de Deporvillage. Un exemple seria aquesta pàgina del nou model de les asics kayano. Basats en la nostra filosofia de servei, tenim un blog on publiquem articles sobre consells de running on donem consells per ajudar a escollir la teva sabatilla. Deporvillage està formada per tres socis de Manresa (Barcelona) i aspira a convertir-se en l\’espai de referència per als amants de l\’esport mitjançant un acurat servei d\’atenció al client i la innovació contínua en tots els seus processos. Som amants de l\’esport i volem estar al costat dels esportistes.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.