Club Natació Prat i Centre de Natació Mataró , guanyadors del Campionat Nacional de Catalunya de duatló per equips

0
399

El Prat de Llobregat , ha sigut la seu del primer Campionat Oficial de la recentment encetada temporada de duatlons de carretera 2011 , concretament el Campionat Nacional de Catalunya per equips , una modalitat molt visual i espectacular a on tots el components del equips tenen que competir junts .Una acurada organització per part de la secció de triatló del Club Natació Prat , ha permès un altre èxit per l’especialitat , la duatló s’ha desenvolupat sota la distancia sprint : 5 quilòmetres de cursa a peu ( 4 voltes per dins el Parc Nou ) tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera , dues voltes a un circuit totalment tallat al trànsit en un recorregut d’anada i tornada Parc Nou-Platjes del Prat-Parc Nou i per acabar 2.500 metres de cursa a peu ( 2 voltes per dins el Parc Nou ).| A la vessant competitiva masculina la victòria ha caigut del costat dels amfitrions Club Natació Prat-triatló (Calle-Fauria-López-Torre-Peréz-García) per un ajustat marge de 35 segons per davant dels segons classificats el Centre de Natació Mataró (Juarez-Roca-Rovira-Prat-Brück-Soler) completant el tercer graó del podi , una de les sorpreses agradables de la cursa , el Club Triatló Granollers (Sanjaume-Hernández-Espinar-Rius-Alarcón-Aranega). Dins de l’apartat femení també molta emoció i lluitar per assolir el Campionat que finalment ha sigut per les representants del Centre de Natació Mataró ( Cayla-Pellejero-Loehr-Noriega-Brillas) amb un marge també molt estret de 40 segons per davant del Club Natació Reus Ploms (Cinca-Martínez-Rus-Jordi-Jordi). 3ª classificades Club Natació Sitges ( Schiersch-Corrado-Aguiló-Hernández). Peu de foto : El Club Natació Prat-triatló , Campions de Catalunya de duatló per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.