Club Natació Prat i Centre de Natació Mataró , guanyadors del Campionat Nacional de Catalunya de duatló per equips

0
308

El Prat de Llobregat , ha sigut la seu del primer Campionat Oficial de la recentment encetada temporada de duatlons de carretera 2011 , concretament el Campionat Nacional de Catalunya per equips , una modalitat molt visual i espectacular a on tots el components del equips tenen que competir junts .Una acurada organització per part de la secció de triatló del Club Natació Prat , ha permès un altre èxit per l’especialitat , la duatló s’ha desenvolupat sota la distancia sprint : 5 quilòmetres de cursa a peu ( 4 voltes per dins el Parc Nou ) tot seguit 20 quilòmetres de ciclisme de carretera , dues voltes a un circuit totalment tallat al trànsit en un recorregut d’anada i tornada Parc Nou-Platjes del Prat-Parc Nou i per acabar 2.500 metres de cursa a peu ( 2 voltes per dins el Parc Nou ).| A la vessant competitiva masculina la victòria ha caigut del costat dels amfitrions Club Natació Prat-triatló (Calle-Fauria-López-Torre-Peréz-García) per un ajustat marge de 35 segons per davant dels segons classificats el Centre de Natació Mataró (Juarez-Roca-Rovira-Prat-Brück-Soler) completant el tercer graó del podi , una de les sorpreses agradables de la cursa , el Club Triatló Granollers (Sanjaume-Hernández-Espinar-Rius-Alarcón-Aranega). Dins de l’apartat femení també molta emoció i lluitar per assolir el Campionat que finalment ha sigut per les representants del Centre de Natació Mataró ( Cayla-Pellejero-Loehr-Noriega-Brillas) amb un marge també molt estret de 40 segons per davant del Club Natació Reus Ploms (Cinca-Martínez-Rus-Jordi-Jordi). 3ª classificades Club Natació Sitges ( Schiersch-Corrado-Aguiló-Hernández). Peu de foto : El Club Natació Prat-triatló , Campions de Catalunya de duatló per equips.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.