CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS PER CLUBS

0
329

El FC Barcelona, Campió en dones
Aquest diumenge 13 de febrer s’ha celebrat el Campionat d\’Espanya de Cros per Clubs en Punta Umbría, Huelva. El Futbol Club Barcelona ha aconseguir el campionat a la categoria absoluta femenina i ha revalidat el títol estatal que ja va aconseguir la temporada passada i el tercer consecutiu. L’equip català estava format per Alessandra Aguilar, Sonia Bejarano, Jacqueline Martín, Meritxell Calduch i Estela Navascues. També el FC Barcelona s’ha proclamat Campió a la categoria Juvenil femenina amb un equip format per Ingrid Pino, Paula A. Hritiuc, Montserrat Montalà i Dolors Ferrer.| També cal destacar la segona posició aconseguida per la Joventut atlètica de Sabadell en la categoria cadet masculí i també el subcampionat per a l’ISS-L’Hospitalet a la categoria júnior femenina. Cal destacar que la cursa absoluta masculina ha estat guanyada per Ayad Lamdassem representant a l\’equip Atletismo Bikila que s\’ha classificat en segona posició, i que la victòria per clubs ha estat pel Kafewake Li Ning Guadalajara on milita el català Carles Castillejo que ha entrat en la sisena posició.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.