Èxit sense precedents a l\’atletisme manresà, el viscut al Campionat d\’Espanya Absolut

0
502

Els 6 components de la formació de l\’AVINENT MANRESA han situat amb les seves actuacions a l\’entitat manresana a l\’èlit de clubs de ruta, a nivell estatal, al proclamar-se sots-campions d\’Espanya Absoluts en Marató.erò això no ha estat poc. Aquesta mateixa formació s\’ha proclamat Campiona d\’Espanya Veterana en Marató. | El podi per equips ha estat: 1er i campió d\’Espanya l\’equip vasc de GOIERRI GARAIA amb un temps de 7h27\’57\” (la suma de temps dels seus millors 3 corredors en la cursa); 2on i sots-campió d\’Espanya AVINENT MANRESA amb 7h31\’01\”, i en el 3er esglaó del podi l\’equip d\’ATLETISME ALBACETE amb 7h44\’20\”. Individualment, 3 medalles à càrrec de RAMON ESQUIUS que s\’ha endut el titol estatal M50 amb l\’excel.lent crono de 2h37\’33\”. El manresà RAMON CAMPS s\’ha proclamat sots-campió estatal de l\’especialitat M45 millorant el seu propi registre personal, amb 2h32\’08\”. I el sallentí SERGI RODRIGUEZ s\’ha penjat la medalla de bronze M35, al fer un temps de 2h25\’34\”. Tanmateix, RODRIGUEZ que ha estat el millor de l\’equip manresà, ha aconseguit posició de finalista (8 primers) de l\’estatal absolut al entrar en una brillant sisena posició final. L\’equip manresà que ha pujat al podi han estat: SERGI RODRIGUEZ (2h25\’34\”), RAMON CAMPS (2h32\’08\” -mmp-), GERARD OLIVARES (2h33\’29\” -mmp-), ALFONS ESQUIUS (2h37\’04\” -mmp-), RAMON ESQUIUS (2h37\’33\” -mmp-), i JORDI JORBA que ha debutat en la distància amb uns excel.lents 2h40\’26\”. Altres atletes de l\’entitat -no federats- han estat: QUICO LINARES (2h35\’51\” -mmp-), MARIUS TERRE (2h47\’30\” -mmp-). Cal destacar a la manresana MONTSERRAT CUTRINA que ha estat 9ena femina amb 3h26\’53\” -mmp-. L\’atleta manresà de Triatló Manresa TONI MARTIN ha fet uns destacats 2h33\’43\”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.