CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS DE VETERANS

0
411

L\’ U.A. Terrassa i l\’Avinent CA Manresa, Campions.
El passat dissabte 12 de febrer s’ha celebrat la primera edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Veterans en Pista Coberta a Sabadell. L\’Unió Atlètica de Terrassa i l\’Avinent CA Manresa s’han proclamat Campions en les categories masculina i femenina respectivament. Amb una gran participació, sobretot en la categoria masculina que s’han presentat disset equips, ha estat una emocionant jornada d’atletisme. El CA Nou Barris, s’ha classificat en segona posició de la categoria masculina a només set punts i mig del primer i el Medilast Lleida ha estat tercer. En dones, la segona posició ha estat pel Barcelona At. a vuit punts del primer i la tercera pel Pratenc AA. Fotos Alícia Pou.
Resultats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.