33è. Cros Ciutat de Mollerussa – Memorial Josep Ignasi Culleré

0
2063

Us recordem que la cursa del 33è. Cros Ciutat de Mollerussa – Memorial Josep Ignasi Culleré serà el proper dia 27 de febrer al circuit de La Serra.
Aquesta cursa està organitzada per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Mollerussa i per l’Associació Atlètica Xafatolls.| Hi trobareu tota la informació necessària i podreu fer les inscripcions on-line.
El termini d’inscripcions finalitzarà el dimecres dia 23 de febrer o bé quan s’arribi als 1000 inscrits. Hi haurà una bossa d’obsequis per a tots els participants. També podeu comprovar els canvis de circuit que s’han fet aquest any a la pàgina web.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.