1ers 10K DE VILAFRANCA GUANYATS PER EL SERGI RODRÍGUEZ DE CERVERA I LA CARME BALLESTEROS DE TERRASSA

0
439

Aquest diumenge 13 de febrer tenia lloc els primers 10k de Vilafranca del Penedès, que congregava 700 atletes inscrits, esgotant les inscripcions en 17 dies, dels quals finalitzaven 610 corredors, tots amb ganes de gaudir d\’una cursa innovadora a Vilafranca per moltes coses, recollida de dorsals dissabte amb més de 400 dorsals repartits i diumenge la resta, en una marc incommensurable com va ser el local de \”Cal Figarot\” dels Castellers de Vilafranca, on hi havia la logística de la cursa, com el circuit urbà de 5 kms en la qual s\’havia de donar 2 voltes molt pla i la gran difusió de la cursa.| A les 10 del matí es donava puntualment la sortida als 10k de la Rambla Sant Francesc, en un dia amb molta boira que va deslluir la carrera però els atletes li donaven el color i la calor que ella necessitava, tots els col·laboradors en els seus llocs perquè els 700 atletes poguessin gaudir d\’un circuit de 5 km tancat al trànsit passant pels llocs més emblemàtics de la ciutat, una il·lusió de tots de fa anys que al final es feia realitat, a més es palpava en l\’ambient les ganes que havia de fer-la i córrer. La botzina donava la sortida i els aletes enfilaven l\’Avinguda de Barcelona en massa, en què destacaven el grup davanter, però poc a poc l\’atleta de Cervera Seri Rodríguez es posava al davant i enfilava els kms en solitari, passant els primers 5 kms en 16 \’, estrenyia les dents i lluitava el que no estava escrit per fer la segona volta igual que la primera aconseguint al final un gran crono de 32\’ 02 \”Ha estat impressionant, el circuit és molt ràpid, la llàstima ha estat la boira que ha mullat el terra i en algunes zones del traçat relliscava i es feia una mica perillós, l\’organització un 10, per ser la primera que fan ha estat una de les millors que he corregut i per a mi ha estat un honor guanyar a la capital del Penedès \”. Darrere d\’ell la lluita ha estat titànica per aconseguir els millors llocs, però l\’atleta local Raúl González va aconseguir desenganxar-se dels seus immediats seguidors i entrava en segon lloc amb un crono de 33 \’49, també era el primer premi local. El tercer lloc ha estat per l\’atleta de Castejón de Sos, Aragó, Chema Artero que entrava amb un registre de 34 \’36. En femenines la lluita també ha estat servida, en els primers 5 kms els temps de les dues primeres han estat molt igualats amb una diferència de 19 segons però en la segona volta la veterana atleta i una de les millors del fons català, l\’atleta de Terrassa Carmen Ballesteros aconseguia desenganxar-se i entrar amb un bon registre de 40 \’38 \”Increïble la cursa, m\’ha agradat moltíssim tot, el circuit rapidíssim, el gran ambient a tota ella, l\’organització impecable, i la calor de tota la gent, tornaré a ella \”. Darrera seu entrava l\’atleta local Eli Amat que feia una gran cursa entrant amb un crono de 41 \’43, a més del segon lloc de la general aconseguia el primer premi local. En tercer lloc arribava l\’atleta de Viladecans Míriam Llacuna amb un crono de 43 \’42. En el premi per equips tant de masculí com femení ha estat per al club local de l\’Esportiu Penedès. A les 11,30 sota un tímid sol es donaven els premis amb la presència del Sr. alcalde de Vilafranca Pere Regull que també ha corregut, la regidora d\’esports la Sra. Emilia Torres i el president del club organitzador el Sr. Florenci Mata. Les entitats organitzadores, Patronat Municipal d\’Esports i Fondistes Penedès volen agrair la gran feina per part de la policia local, que ha estat molt important i clau per a que la cursa fos un èxit, dels més de 60 col·laboradors que hi havia a la cursa que han fet que tot fos més fàcil, de tota la premsa de la comarca que han estat clau en la difusió de la cursa, com de atletisme.cat, i algunes revistes nacionals que han fet que tingués una gran difusió a tot arreu, i també agrair als 605 titan/es que han tingut l\’ocasió de córrer una de les millors curses de 10 km de Catalunya. Ja estan la classificació i més de 1.000 fotos penjades a la web de la cursa. https://sites.google.com/site/10kvilafranca/noticies

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.