El Campionat de Catalunya Universitari a la \”Mitja Marató de Cambrils\”, que ja supera els 1.500 atletes inscrits.

0
526

• Per segón any consecutiu, Cambrils serà seu del Campionat de Catalunya Universitari.
• A falta de 17 dies, tan sols quedan 450 pitralls per gaudir de la mitja mes plana.
10.Febrer.11 El proper diumenge 27 de febrer, Cambrils es convertirà en la capital del running amb la celebració de la \”Mitja Marató\”. Un dels grans atractius de la prova serà la participació de l\’atleta basc Martín Fiz, campió del món de Marató el 1995, que ja ha confirmat la seva presència i que elevarà, sens dubte, la qualitat d\’aquesta carrera.| La prova compta ja amb prop de 1.600 atletes inscrits en línia, a través de la pàgina web www.mitjadecambrils.com . En la carrera participaran atletes arribats de tots els punts de la geografia espanyola. Ciutats com Madrid, Barcelona, Saragossa, València, Andorra o Lleida, a més de Tarragona, estaran representades en aquesta cita esportiva. Les característiques del circuit, molt ràpid i cent per cent pla, permetrà als participants lluitar per millorar les seves marques. Una aposta per conjugar família i esport A les 12:15 h es celebrarà des de la mateixa sortida de la mitja la primera Cursa Popular Cambrils Corre. L\’objectiu d\’aquesta cursa és oferir l\’oportunitat de participar en un esdeveniment esportiu i d\’ambient festiu a tots els habitants de Cambrils. L\’organització de l\’esdeveniment pretén amb aquesta idea que Cambrils surti al carrer i practiqui esport. S\’ha buscat un circuit fàcil i còmode de 1,8 km perquè els més petits puguin gaudir d\’aquesta jornada acompanyats de la seva família. Amb aquest circuit tots tenen l\’oportunitat de ser protagonistes en aquest dia de l\’esport i poder així gaudir del running i de l\’ambient festiu de la Mitja Marató. L\’import per a la inscripció en aquesta prova és simbòlic (3 €) i es lliurarà una medalla als més petits i un gim-sac a tots els participants. Les inscripcions per participar en aquesta I Cursa Popular Cambrils Corre podran realitzar al Pavelló d\’Esports de Cambrils. L\’organització de l\’esdeveniment, Running Solutions (empresa dedicada a la gestió d\’esdeveniments esportius), ha aconseguit finalment comptar amb la participació en la prova de l\’ex campió del món de marató, Martín Fiz, que es convertirà en un dels principals atractius d\’aquesta cita esportiva prevista per a l\’últim diumenge del mes de febrer. Fiz està considerat millor atleta del Món en marató en la dècada dels 90 i va rebre el Premi Príncep d\’Astúries dels Esports en 1997. Tots els participants seran obsequiats amb una bossa porta documents de la marca SAUCONY, signatura esportiva que col.labora en la prova. A més, rebran un val 2×1 per gaudir del Aquum SPA de la Pineda. També rebran obsequi, en aquest cas el preceptiu trofeu, els tres primers classificats en les diferents categories. Organitzada per Running Solutions i Ajuntament de Cambrils.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.