ATDIARI.NET arriba a les 1.000 noticies publicades.

0
554

El diari online social d’atletisme ha arribat a les 1.000 noticies publicades en tan sols 7 mesos.
56 entitats de tota Espanya publiquen les seves noticies locals, donant protagonisme als seus atletes i actes socials i esportius. Més de 7.000 usuaris han consultat les noticies publicades sent Catalunya la comunitat que més internautes a aportat seguida de Madrid i Comunitat Valenciana.| La noticia número 1.000 ha estat per a la Federació Catalana amb el títol CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS PER CLUBS. Aquesta mateixa Federació es l’entitat que més noticies ha aportat amb 108 notícies seguit del GA Lluïsos-Mataró amb 92. L’objectiu del diari és continuar creixent en el nombre d’entitats col•laboradores i convertir-se en un punt de referència per totes aquelles persones que vulguin conèixer notícies relacionades amb l’atletisme. Recordeu que publicar notícies al diari es un servei gratuït i només cal enviar les noticies al mail info@atdiari.net.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.