ATDIARI.NET arriba a les 1.000 noticies publicades.

0
443

El diari online social d’atletisme ha arribat a les 1.000 noticies publicades en tan sols 7 mesos.
56 entitats de tota Espanya publiquen les seves noticies locals, donant protagonisme als seus atletes i actes socials i esportius. Més de 7.000 usuaris han consultat les noticies publicades sent Catalunya la comunitat que més internautes a aportat seguida de Madrid i Comunitat Valenciana.| La noticia número 1.000 ha estat per a la Federació Catalana amb el títol CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS PER CLUBS. Aquesta mateixa Federació es l’entitat que més noticies ha aportat amb 108 notícies seguit del GA Lluïsos-Mataró amb 92. L’objectiu del diari és continuar creixent en el nombre d’entitats col•laboradores i convertir-se en un punt de referència per totes aquelles persones que vulguin conèixer notícies relacionades amb l’atletisme. Recordeu que publicar notícies al diari es un servei gratuït i només cal enviar les noticies al mail info@atdiari.net.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.