La Mitja Montornès a punt de tancar inscripcions, amb més 4300 inscrits en dues setmanes.

0
416

Les inscripcions a la cursa de 5km tanquen en nomès dotze dies, amb 1200 inscrits
Renovat l’acord de col·laboració amb l’Hotel Augusta pels allotjaments en preus especials.
Les curses de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca del 2011 han superat tots els rècords d’anys anteriors i superen de llarg els 4300 inscrits en només dues setmanes des de l’obertura d’inscripcions, el 24 de gener. Són 1200 els atletes ja inscrits per la cursa dels 5km., que ha tancat inscripcions, més de 3000 per la Mitja Marató i prop de 150 nens i nenes per la Mini.| L’organització havia previst un màxim de 4500 corredors pel diumenge 27 de març, entre la cursa curta de 5km i la Mitja, i augmentava així en cinc cents els corredors respecte a l’anterior edició. Aquest ritme supera, un cop més, les expectatives més optimistes dels organitzadors de la prova. S’han mantingut els preus de l’edició del 2010 i tots els atletes paguen els mateixos preus, lliurant l’organització els xips de control retornables de forma gratuïta. \”Aquest any moltes més persones guanyen\”, és la frase que ha triat l’organització per recordar que tota la recaptació de la Mini serà per la secció de pediatria de l’Hospital de Granollers i part de la recaptació de la Mitja i els 5km serà destinada a Creu Roja Granollers per programes sociosanitaris de la comarca. Hi haurà activitats per a totes les edats, ja que a més de les curses, s’organitza per primera vegada un concurs fotogràfic de la Mitja i les ja habituals activitats culturals i de divulgació. Tothom pot participar a les causes solidaries, ja sigui com a corredor inscrivint-se a les curses o a través del dorsal solidari, dorsal simbòlic amb el que es poden fer aportacions als projectes amb els que col·labora la Mitja gràcies al seu principal patrocinador, Henkel, que te una de les seves factories principals a Montornès des dels anys seixanta del segle passat i sempre ha fet costat a la Mitja durant aquests divuit anys. Per altra banda, la Mitja ha renovat la col·laboració encetada el 2010 amb l’Hotel Augusta Vallès per tal d’oferir preus especials el cap de setmana del 26 i 27 de març i descomptes addicionals pels inscrits a les curses. Es vol facilitar així l’estada als atletes en el cap de setmana de la Mitja per tal que puguin gaudir de totes les activitats preparades per aquest any. Podeu obtenir més informació de tots els aspectes de la Mitja 2011 al web de la cursa www.mitjamontornes.com o al facebook oficial de la Mitja.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.