CAMPIONAT D\’ESPANYA DE CROS PER CLUBS

0
408

El proper diumenge 13 de febrer se celebrarà el Campionat d\’Espanya de Cros per Clubs en Punta Umbría, Huelva, que aquest any celebra l\’edició número quaranta-sis en categoria masculina i la trenta-nou en la femenina. Es disputaran curses amb el campionat estatal en joc a les categories cadet, juvenil, júnior, promesa i sènior. Al campionat absolut també es disputa a les modalitats de cros curt i cros llarg. Dinou clubs catalans presentaran mig centenar d\’equips que participaran a les diferents categories després d\’haver aconseguit la seva classificació el passat 30 de gener durant els Campionats de Catalunya de Cros per Clubs, celebrat a Granollers.| A l\’edició passada celebrada a Haro, La Rioja, el Futbol Club Barcelona va aconseguir el campionat a la categoria absoluta femenina i el Club Esportiu Universitari es va proclamar Campió a la categoria de cadet masculí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.