CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MARXA

0
452

El proper diumenge 13 de febrer, el Club Unió Gimnàstica i Esportiva de Badalona amb el suport de l\’Ajuntament de la ciutat, organitzarà el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta en les categories absolut, promesa, júnior, juvenil i veterà, que aquest any arriba a la setanta-novena edició. Aquest campionat se celebrarà en el marc del 20è Ciutat de Badalona de Marxa Atlètica Memorial Paco Águila, al circuit urbà situat a la Rambla de Badalona. La matinal atlètica començarà a partir de les 10,00 hores amb les curses de categoria cadet i veterans amb distància de 5 km. Les curses corresponents als campionats autonòmics absolut arribaran a partir de les 11,25 hores, que es donarà la sortida de les curses sènior i promesa amb una distància de 20 km tant a la categoria masculina com a la femenina. Posteriorment es realitzaran les curses corresponents a les categories juvenil i júnior amb un recorregut de 10 km.| Cal destacar la participació de Beatriz Pascual (VTiM) atleta que ja ha estat campiona en sis edicions, la última l\’any 2.009. Els actuals campions catalans absoluts són Raquel González i Jesús Àngel Garcia, que van aconseguir la victòria a l\’edició passada celebrada a El Prat del Llobregat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.