UNA PRÀCTICA QUE PERJUDICA A TOTS

0
517

L\’organització de la Marató de Barcelona farà controls selectius durant el recorregut per tal d’identificar als corredors que participin sense dorsal
A causa de la cada vegada major presència de corredors sense dorsal en les curses atlètiques, l\’organització de la Marató de Barcelona informa que aquesta pràctica no està permesa i perjudica tot el col·lectiu. La inscripció en una marató comporta tota una sèrie de serveis que es dimensionen en funció del nombre de corredors que participen, alguns dels quals com els avituallaments, els serveis mèdics, els fisioterapeutes i el tancament i la vigilància del circuit, són essencials per al bon funcionament de la cursa. Quan un corredor no formalitza la seva inscripció i decideix córrer sense dorsal està afectant per tant a la dimensió d\’aquests serveis, per la qual cosa perjudica a tots els que sí que ho han fet.| Precisament per aquest motiu, l’organització de la Marató de Barcelona farà controls selectius durant els 42 km del recorregut per tal d’identificar a aquells corredors que participin sense dorsal. Els que el proper dia 6 de març no el portin visible (el lloc obligatori és a la part frontal de la samarreta) no podran accedir a la zona de sortida i arribada a l’Avinguda Reina Maria Cristina. L\’organització de la Marató de Barcelona recorda que el termini d\’inscripció per participar a la cursa finalitza el proper 20 de febrer a les 23.59 hores a través de la pàgina oficial de la prova (www.maratobarcelona.com).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.