Revista MARATHON de FEBRER 2011

0
404

Comencem el número de febrer amb un fet cada cop repetit: “EL PODER AFRICÀ A LA MARATON”, només hem de dir que durant l’any 2010, 97 de les 100 millors marques les van assolir atletes africans. Continuem amb un altre tema relacionat amb el primer “ELS SECRETS DELS ATLETES KENYANS”; una mirada enrere per arribar a la situació actual, magnífic anàlisi del nostre col•laborador David Rubio. A l’apartat de ‘Casa Nostra” trobem l’aclaparador èxit de les primeres curses de l’any, les mitges maratons de SITGES I TERRASSA I LA CURSA BARRI DE SANT ANTONI van atreure a milers de participants. A més a més, trobareu al número de FEBRER els comentaris de: Sant Silvestre de Lloret de Mar i l’entrevista al seu organitzador, José Luis Blanco. També la Sant Silvestre del Masnou, la Cursa dels Nassos, la Sant Silvestre de Tarragona, la Sant Silvestre de Girona, la Mitja Marató de Salou i per acabar la Pujada a la Seu Vella.| A les pàgines centrals, com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals FEBRER i totes les del MARÇ, on la nostra col•laboradora, Alèxia, ens ofereix més de 70 propostes diferents amb les dades bàsiques de cada cursa amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista us podeu fer subscriptors per la web a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon no es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA: Subscripció per l’any 2011 més d’obsequi un pantalonet de córrer i una bandolera per només 48 Podeu fer la subscripció des de la pàgina web: www.revistamarathon.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.