Calafell dona el tret de sortida a la Lliga Nacional de duatlons de carretera

0
447

Aquest diumenge passat Calafell ha donat el tret de sortida a la Lliga Nacional de Catalunya de duatlons de carretera amb la celebració del 1º duatló de Calafell , sota una acurada organització per part del Club Esportiu Calafell runners i la regidoria d’esport de l´Ajuntament.En un matí radiant amb una temperatura primaveral 266 duatletes (32 fèmines) han fet front a la distancia sprint , superant els primers 5 quilòmetres de cursa a peu , un traçat d’anada i tornada des de el Port esportiu de Segur de Calafell fins a Calafell , per tot el Passeig marítim , per continuar amb 20 quilòmetres de ciclisme de carretera – 3 voltes urbanes enllaçant Segur de Calafell i Calafell i per acabar amb una darrera cursa a peu de 2.500 metres.| Dins de l’apart competitiu masculí , victòria per Sergi Rodríguez (Cerrr Strands Triathlon) autor del millor parcial a la segona cursa a peu , amb un temps final de 53 minuts i 4 segons , amb un marge molt estret de només 5 segons per davant del seu company de Club , Jordi Garcia , vigent Campió de Catalunya absolut d´Aquatló .Completant el podi com 3º absolut i primer sub-23 , Iñaki Balldellou (Club Triatló Manresa) .Per equips 1º Cerrr Strands Triathlon (Rodríguez-García-Duarte) 2º Centre de Natació Mataró (Cano-Rovira-Brück) 3º Club Triatló Manresa (Balldellou-LLobet-Redondo). A la vessant femenina , victòria molt meritòria mantenint el cap de la cursa en tot moment , per Pilar Rus (Club Natació Reus Ploms ) amb un temps final de 1 hora 1 minut 24 segons , creuant la línea d’arribada amb un marge d’avantatge de 1 minut i 52 segons a la 2ª classificada absoluta i primera veterana , la seva companya de Club , Montse Cinca i 3º graó del podi per Neus Cayla (Centre de Natació Mataró).Per equips 1ª Centre de Natació Mataró (Cayla-Brillas-Noriega) 2ª Club Natació Reus Ploms (Rus-Cinca-Barrero) 3ª Club Atlètic Igualada (Planas-Barlabe-Folleco).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.