Calafell dona el tret de sortida a la Lliga Nacional de duatlons de carretera

0
337

Aquest diumenge passat Calafell ha donat el tret de sortida a la Lliga Nacional de Catalunya de duatlons de carretera amb la celebració del 1º duatló de Calafell , sota una acurada organització per part del Club Esportiu Calafell runners i la regidoria d’esport de l´Ajuntament.En un matí radiant amb una temperatura primaveral 266 duatletes (32 fèmines) han fet front a la distancia sprint , superant els primers 5 quilòmetres de cursa a peu , un traçat d’anada i tornada des de el Port esportiu de Segur de Calafell fins a Calafell , per tot el Passeig marítim , per continuar amb 20 quilòmetres de ciclisme de carretera – 3 voltes urbanes enllaçant Segur de Calafell i Calafell i per acabar amb una darrera cursa a peu de 2.500 metres.| Dins de l’apart competitiu masculí , victòria per Sergi Rodríguez (Cerrr Strands Triathlon) autor del millor parcial a la segona cursa a peu , amb un temps final de 53 minuts i 4 segons , amb un marge molt estret de només 5 segons per davant del seu company de Club , Jordi Garcia , vigent Campió de Catalunya absolut d´Aquatló .Completant el podi com 3º absolut i primer sub-23 , Iñaki Balldellou (Club Triatló Manresa) .Per equips 1º Cerrr Strands Triathlon (Rodríguez-García-Duarte) 2º Centre de Natació Mataró (Cano-Rovira-Brück) 3º Club Triatló Manresa (Balldellou-LLobet-Redondo). A la vessant femenina , victòria molt meritòria mantenint el cap de la cursa en tot moment , per Pilar Rus (Club Natació Reus Ploms ) amb un temps final de 1 hora 1 minut 24 segons , creuant la línea d’arribada amb un marge d’avantatge de 1 minut i 52 segons a la 2ª classificada absoluta i primera veterana , la seva companya de Club , Montse Cinca i 3º graó del podi per Neus Cayla (Centre de Natació Mataró).Per equips 1ª Centre de Natació Mataró (Cayla-Brillas-Noriega) 2ª Club Natació Reus Ploms (Rus-Cinca-Barrero) 3ª Club Atlètic Igualada (Planas-Barlabe-Folleco).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.