Presentació de la Mitja Marató de Tossa de Mar

0
515

El proper 10 d\’Abril es disputarà la Mitja Marató de Tossa de Mar, una cursa diferent a la resta. Amb el seu recorregut exigent aprofitant el millor de la Costa Brava, aquesta tercera edició tindrà sabor a desafiament, sense deixar de ser popular.
“Incomparable” és la paraula que millor descriu la Mitja Marató de Tossa de Mar. La dificultat del circuit, amb 500 metres de desnivell positiu acumulat, és lògicament un primer element diferenciador. Encara que els sis primers quilòmetres són bastant plans, la segona part de la prova portarà els atletes a la vertiginosa carretera del litoral (entre Tossa de Mar i Sant Feliu), i la seva infinitat de corbes, baixades i ascensions. Aquí resideix una altra diferència: el privilegi de gaudir dels paratges espectaculars de la Costa Brava… probablement l\’entorn més bonic i exclusiu del litoral català. Es tracta d\’una cursa excepcional.| No obstant això, de la mateixa manera que va fer amb la Mitja Marató de Salou el passat 12 de Desembre, l\’organització vol convertir l\’esdeveniment en una cita popular. Per això proposarà també una carrera de 10km al marge de la mitja marató, obrint la prova a tots els corredors. En la Platja Gran, al peu de les muralles de la Vila Vella (símbol del poble), un ambient familiar envairà la zona d\’arribada. Botifarrada i música en directe esperen els esportistes i els seus acompanyants. Informació i Inscripcions : www.mitjadetossa.com Detalls de la Mitja Marató de Tossa de Mar : Data : 10 d\’Abril Hora de Sortida : 10.00 (Mitja i 10km) Sortida / Arribada Riera de Tossa / Platja Gran Distàncies : 21km o 10km Preu inscripció Mitja : 18 euros (16 pels 200 primer inscrits total) Preu Inscripció 10km : 15 euros (13 pels 200 primer inscrits total) Uns altres : Botifarrada, dutxes, piscina, música en directe

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.