Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve) i Silvia Pineda (Club Triatló l’eix de Navàs )s’imposen al 6º duatló de muntanya de Folgueroles

0
366

El club Natació Vic-Etb i l’ajuntament de Folgueroles , han organitzat la 9ª jornada de la Lliga Nacional de duatlons de muntanya en un matí de diumenge molt ennuvolat i amb una temperatura al voltant dels 5 graus centígrads. Un total de 152 duatletes ( 8 fèmines ) han creuant la línia d’arribada , deixant enrere 6 quilòmetres de cursa a peu en un circuit Folgueroles-Sant Julià Vilatorta-Folgueroles , per continuar amb 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (Btt) en un traçat molt tècnic però per damunt de tot molt enfangat i per finalitzar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.|
En el aspecte purament esportiu a la categoria masculina destaca la contundent victòria pel local i vigent campió de Catalunya absolut , Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve) amb un temps final de 1 hora 31 minuts 55 segons , arribant a la meta amb un marge de més de 4 minuts per davant del segon classificat Aleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) guanyador absoluta diumenge passat a Vallirana, completant un podi de luxe el 3º Erik Díaz (Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Díaz-Querlat-Portilla) 2º Cerrr strands triathlon (Gómez-Relaño-Guixa) 3º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Fàbregas-Barris-Bosch) A la vessant femenina victòria molt treballada ja que va situar primera en els quilòmetres finals de la darrera cursa a peu , Silvia Pineda (Club Triatló l’eix de Navàs) un temps final de 2 hores 10 minuts 28 segons ; 51 segons per davant de la segona classificada Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) autora del millor parcial de ciclisme i 3ª absoluta Montserrat Serral (Feec).Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-De la cuesta-Claret).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.