Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve) i Silvia Pineda (Club Triatló l’eix de Navàs )s’imposen al 6º duatló de muntanya de Folgueroles

0
464

El club Natació Vic-Etb i l’ajuntament de Folgueroles , han organitzat la 9ª jornada de la Lliga Nacional de duatlons de muntanya en un matí de diumenge molt ennuvolat i amb una temperatura al voltant dels 5 graus centígrads. Un total de 152 duatletes ( 8 fèmines ) han creuant la línia d’arribada , deixant enrere 6 quilòmetres de cursa a peu en un circuit Folgueroles-Sant Julià Vilatorta-Folgueroles , per continuar amb 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (Btt) en un traçat molt tècnic però per damunt de tot molt enfangat i per finalitzar una darrera cursa a peu de 3 quilòmetres.|
En el aspecte purament esportiu a la categoria masculina destaca la contundent victòria pel local i vigent campió de Catalunya absolut , Francesc Freixer (Grup Esportiu Esteve) amb un temps final de 1 hora 31 minuts 55 segons , arribant a la meta amb un marge de més de 4 minuts per davant del segon classificat Aleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) guanyador absoluta diumenge passat a Vallirana, completant un podi de luxe el 3º Erik Díaz (Club Natació Reus Ploms ).Per equips 1º Club Natació Reus Ploms (Díaz-Querlat-Portilla) 2º Cerrr strands triathlon (Gómez-Relaño-Guixa) 3º Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Fàbregas-Barris-Bosch) A la vessant femenina victòria molt treballada ja que va situar primera en els quilòmetres finals de la darrera cursa a peu , Silvia Pineda (Club Triatló l’eix de Navàs) un temps final de 2 hores 10 minuts 28 segons ; 51 segons per davant de la segona classificada Mariona Càtedra (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) autora del millor parcial de ciclisme i 3ª absoluta Montserrat Serral (Feec).Per equips 1ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Càtedra-De la cuesta-Claret).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.