CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS

0
332

Jacqueline Martin i Ayad Lamdassem, Campions
ResultatsFotos Alberto RuizFotos Salva Pou.
Aquest diumenge 30 de gener, s’ha disputat el Campionat de Catalunya Absolut de Cros Individual i per Clubs conjuntament amb el Cros Internacional Ciutat de Granollers organitzat per Grup Atlètic Granollers. En una esplèndida matinal atlètica s’ha disputat aquesta autonòmic amb una gran participació en totes les categories. Jacqueline Martín (FCB) s’ha proclamat Campiona en la categoria femenina i ha aconseguit el seu sisè títol absolut. En segona posició ha entrat Lidia Rodríguez (AS) i la medalla de bronze ha estat per a la Natàlia Rodríguez (CGT). En homes el Campió ha estat Ayad Lamdassem (At Bikila) que aconsegueix el segon títol, segon ha estat d’anterior campió, Carles Castillejo (K-CCM) i tercer Àngel Mullera (CA Lloret LS). |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.