Les històries i llegendes de la Fundació Contes pel Món, a la Mitja Marató

0
417

La Fundació Contes pel Món (FCM) serà present, aquest diumenge 30 de gener, de 8:45 a 11:30 hores, en un dels punts d’animació que organitza la Mitja Marató 2011 de Barcelona, a la cruïlla del passeig de Circumval•lació amb el parc de la Ciutadella.
Aquesta entitat, que neix l’any 2008 amb l’esperit de promoure l’accés de tots els infants a la cultura universal a través dels contes, proposa un taller de narració de les històries de tradició oral de Moçambic “El jardí de les ombres” i “Lleoa, la filla del silenci”, els dos primers títols de la col•lecció Oràlia que l’FCM publica en col•laboració amb Editorial Proteus. | La Fundació Contes pel Món també proposa un taller de plàstica participatiu entre pares i fills, on els infants podran dibuixar i pintar i els pares podran escriure un petit text referent a les il•lustracions dels seus fills. Entre els nens i nenes participants en aquests tallers de l’FCM, l’entitat sortejarà samarretes d’autor de Samaterra.cat, que ha cedit a la Fundació un lot d’aquestes peces de roba impreses amb il•lustracions de contes, cançons i tradicions populars catalanes per a contribuir a la difusió del projecte de la Fundació Contes pel Món “Cap nen sense conte”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.