Blanco ja ha presentat el seu recurs al CSD

0
401

El consell podria trigar fins a quatre mesos a respondre , Si fa falta, l\’atleta també anirà al TAS i a la justícia ordinària
L\’atleta Josep Lluís Blanco va presentar dimarts un recurs contra la sanció de dos anys que li ha imposat el comitè de competició de la Federació Espanyola d\’Atletisme, al Comitè Superior de Disciplina Esportiva del CSD, que podria trigar fins a quatre mesos a resoldre el recurs. Aquest recurs esgota la via administrativa de l\’atleta, que amb el seu advocat ja ha planificat quins seran els passos següents que farà si no s\’accepta que el positiu que va donar per EPO va ser provocat, entre moltes altres causes, per un error de manipulació al laboratori de Madrid. Si Blanco no és absolt, recorrerà al Tribunal d\’Arbitratge Esportiu (TAS) de Lausana i després al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. El procés, doncs, s\’entreveu llarg.| Un dels punts en què s\’ha vist involucrat l\’atleta és la relació amb el metge de Blanes Javier Solanas, que alguns mitjans havien acusat de subministrar substàncies prohibides al medallista en l\’últim europeu. Solanas, que fa controls antidopatge a encàrrec de la federació espanyola, només ha fet un control a Blanco en tota la seva carrera, fa uns vuit anys al míting de Palafrugell, però sí que li va fer una infiltració amb corticoides per una petita lesió precisament abans del campionat d\’Espanya d\’Avilés, quan va donar positiu per EPO. Solanas, igual Blanco, va ser investigat per la jutgessa Mercedes Pérez Barrios, però va ser exculpat perquè no existien indicis per procedir contra ell.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.