L\’atleta Martín Fiz torna a Cambrils per participar en la \”Mitja Marató\”, que ja supera els 1.000 atletes inscrits

0
412

El ciclista Joseba Beloki serà un altre dels atractius de la carrera i participarà, per segon any consecutiu, en els 21 quilòmetres.
• El mateix dia 27 de febrer es correrà, també a Cambrils, el \’Campionat de Catalunya Universitari\’i la primera \’Cursa Popular Cambrils Corre\’.
26.ene.11 El proper diumenge 27 de febrer, Cambrils es convertirà en la capital del running amb la celebració de la \”Mitja Marató\”. Un dels grans atractius de la prova serà la participació de l\’atleta basc Martín Fiz, campió del món de Marató el 1995, que ja ha confirmat la seva presència i que elevarà, sens dubte, la qualitat d\’aquesta carrera.| La prova compta ja amb prop de 1.100 atletes inscrits en línia, a través de la pàgina web www.mitjadecambrils.com . En la carrera participaran atletes arribats de tots els punts de la geografia espanyola. Ciutats com Madrid, Barcelona, Saragossa, València, Andorra o Lleida, a més de Tarragona, estaran representades en aquesta cita esportiva. Les característiques del circuit, molt ràpid i cent per cent pla, permetrà als participants lluitar per millorar les seves marques. Un altre dels grans atractius serà comprovar el gran estat de forma d\’atletes destacats com Ivan Espilez, guanyador de la passada edició, així com l\’atleta africà Paul Sie, guanyador de la Mitja de Tarragona el 2009 i que es va retirar per lesió en la I edició de la Mitja de Cambrils. Al marge de la Mitja Marató, l\’organització aposta per un circuit paral lel de 10 quilòmetres en la categoria de mig fons. El traçat transcorrerà per la mateixa zona que la Mitja Marató. Els atletes que participin a la Mitja recorreran 21 quilòmetres i 97 metres, un total de dues voltes al traçat preparat, dividit en dos trams, un de 10 quilòmetres i l\’últim de 11 quilòmetres i 97 metres. Per la seva banda, els migfondistes que acudeixin a Cambrils, tan sols hauran de completar la primera part del recorregut (10 quilòmetres). A més d\’aquestes dues proves, el dia 27 de febrer es disputaran en aquesta localitat tarragonina el Campionat de Catalunya Universitari. Aquesta cita, sumades a les anteriors, posarà a Cambrils en la primera línia del running.
Una aposta per conjugar família i esport A més de les dues proves esmentades anteriorment, a les 12:15 h es celebrarà des de la mateixa sortida de la mitja la primera Cursa Popular Cambrils Corre. L\’objectiu d\’aquesta cursa és oferir l\’oportunitat de participar en un esdeveniment esportiu i d\’ambient festiu a tots els habitants de Cambrils. L\’organització de l\’esdeveniment pretén amb aquesta idea que Cambrils surti al carrer i practiqui esport. S\’ha buscat un circuit fàcil i còmode de 1,8 km perquè els més petits puguin gaudir d\’aquesta jornada acompanyats de la seva família. Amb aquest circuit tots tenen l\’oportunitat de ser protagonistes en aquest dia de l\’esport i poder així gaudir del running i de l\’ambient festiu de la Mitja Marató. L\’import per a la inscripció en aquesta prova és simbòlic (3 €) i es lliurarà una medalla als més petits i samarreta commemorativa a tots els participants. Les inscripcions per participar en aquesta I Cursa Popular Cambrils Corre podran realitzar al Pavelló d\’Esports de Cambrils. Martín Fiz, el principal atractiu L\’organització de l\’esdeveniment, Running Solutions (empresa dedicada a la gestió d\’esdeveniments esportius), ha aconseguit finalment comptar amb la participació en la prova de l\’ex campió del món de marató, Martín Fiz, que es convertirà en un dels principals atractius d\’aquesta cita esportiva prevista per a l\’últim diumenge del mes de febrer. Fiz està considerat millor atleta del Món en marató en la dècada dels 90 i va rebre el Premi Príncep d\’Astúries dels Esports en 1997. Tots els participants seran obsequiats amb una bossa porta documents de la marca SAUCONY, signatura esportiva que col.labora en la prova. A més, rebran un val 2×1 per gaudir del Aquum SPA de la Pineda. També rebran obsequi, en aquest cas el preceptiu trofeu, els tres primers classificats en les diferents categories. Organitzada per Running Solutions i Ajuntament de Cambrils. Running Solutions és una empresa dedicada a la gestió d’esdeveniments esportius, l’única de la zona especialitzada en running i gestionada íntegrament per corredors. El seu màxim responsable és l’atleta tarragoní Juanan Fernández, que també és el director de la Marató Costa Daurada. Running Solutions gestiona més de 15 esdeveniments anuals amb noms tan rellevants com la MCD (Marato Costa Daurada), Mitja de Cambrils, Cursa PortAventura, SanSilvestre Salou o el Zoot Triatló Tarragona, entre d’altres

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.