IGNASI AVILA ES BRONZE EN ELS 1500 METRES DEL CAMPIONAT DEL MON a Nova Zelanda

0
425

El migfondista de l\’Avinent Manresa IGNASI AVILA ha tornat a pujar al podi en una gran competició internacional, al entrar en tercera posició en la final disputada aquesta nit (hora espanyola) en la prova dels 1500 metres llisos. AVILA ha estat tercer amb un temps de 4\’02\”99. La prova l\’ha guanyada l\’atleta tunesí ABDERRAHIM ZHIOU amb un crono de 4\’00\”87. La segona posició ha estat per el kenyà HENRY KIRWA amb 4\’02\”07. La final ha estat un control per part dels 6 atletes finalistes, en que el primer 400 de la prova ha estat comandat per l\’atleta xinès QI SHUN, i ha estat a partir dels 500 metres quan AVILA s\’ha posat al capdavant de la prova passant el 800 en 2\’16\”79 i els 1200 en 3\’18\”69. En els 300 darrers metres ha estat quan ZHIOU ha llançat l\’atac que l\’ha conduit a la victòria final.| AVILA repeteix el mateix esglaó del podi que ja va aconseguir en la seva darrera gran competició internacional, com van estar els JJPP de Beijing 2008. Demà, l\’IGNASI torna a l\’escena en les semifinals dels 800 metres llisos, amb l\’objectiu de buscar bitllet per la final.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.