Entrenament nocturn al Parc de l\’Oreneta el dimecres 9 de febrer a les 19 i 20.30 hores

0
337

Els amants dels esports de muntanya i les curses de fons podran participar el proper dimecres 9 de febrer a l\’entrenament nocturn que organitza el CEM Can Caralleu. Activitat gratuïta oberta a tothom. La sessió d\’entrenament s\’iniciarà a la zona d\’escalfament de la pista tartà de Can Caralleu i seguirà al Parc de l\’Oreneta. L\’entrenament nocturn inclourà circuits, cros i pujades i es farà de 19 a 20.30 hores i de 20.30 hores a 22 hores. Aquesta activitat és gratuïta i està oberta a tothom, tant als abonats com als no abonats majors de 18 anys. L\’entrenament va adreçat a les persones que volen millorar la seva preparació física i poden participar-hi esportistes de tots els nivells. Cal portar llum frontal.| Per participar-hi, només cal inscriure\’s prèviament a la recepció del centre. Places limitades.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.