Entrenament nocturn al Parc de l\’Oreneta el dimecres 9 de febrer a les 19 i 20.30 hores

0
434

Els amants dels esports de muntanya i les curses de fons podran participar el proper dimecres 9 de febrer a l\’entrenament nocturn que organitza el CEM Can Caralleu. Activitat gratuïta oberta a tothom. La sessió d\’entrenament s\’iniciarà a la zona d\’escalfament de la pista tartà de Can Caralleu i seguirà al Parc de l\’Oreneta. L\’entrenament nocturn inclourà circuits, cros i pujades i es farà de 19 a 20.30 hores i de 20.30 hores a 22 hores. Aquesta activitat és gratuïta i està oberta a tothom, tant als abonats com als no abonats majors de 18 anys. L\’entrenament va adreçat a les persones que volen millorar la seva preparació física i poden participar-hi esportistes de tots els nivells. Cal portar llum frontal.| Per participar-hi, només cal inscriure\’s prèviament a la recepció del centre. Places limitades.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.