Presentació de la Mitja Marató de Barcelona

0
402

Aquest proper dimecres, dia 26 de gener, tindrà lloc la presentació de la Mitja Marató de Barcelona, la sortida de la qual es donarà el proper diumenge dia 30 al Pg Pujades/Pg Lluís Companys a partir de les 8.45 hores. L’acte se celebrarà a les 11.00 hores a la Sala Barcelona Esports de l’Institut Barcelona Esports (Av. de l’Estadi, 40) i estarà presidit per el delegat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Pere Alcober, a qui acompanyaran Joan Porcar, conseller delegat de RPM Racing, i l’atleta Marc Roig, segon classificat en la darrera edició.| La Mitja Marató de Barcelona, que arriba a la seva 21a edició, fa dies que va batre el rècord de 5.000 corredors inscrits establert en la seva darrera edició i ja en té més de 7.000, xifra que encara pot augmentar, ja que el termini no es tancarà fins el mateix dimecres dia 26 a les 23.59 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.