PREMI D\’HONOR D\’ESPORT CATALÀ PER A JOSEP MOLINS

0
510

Josep Molins ha estat guardonat amb el Premi d\’Honor de la Fundació Privada Esport Català per la seva trajectòria atlètica.
Josep Molins és, sens dubte, una de les persones més importants dins de l\’historia de l\’atletisme i de l\’esport català en general per la seva trajectòria en totes les facetes possibles de l\’esport. Com atleta va ser Campió d\’Espanya i recordista estatal i català, atleta olímpic i finalista en el Cros de les Nacions del 72. Com entrenador ha cultivat tant la promoció com l\’entrenament d\’élit amb atletes com la Carme Valero i Miquel Quesada. Com a directiu i organitzador l\’avalen unes quantes dècades treballant a la Joventut Atlètica de Sabadell on ara és l\’actual president, i també ha estat membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana d\’Atletisme i de l\’Assemblea de la Real Federación Española de Atletismo.| El lliurament dels guardons tindrà lloc en el decurs d\’una gala-sopar que se celebrarà el proper dissabte 28 de gener a l\’Hotel Don Cándido de Terrassa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.