Mitja de Montornès. Aquest any moltes més persones guanyaran

0
385

La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca esdevé un cap de setmana solidari amb l’esport com a eix vertebrador.
Es destinaran la totalitat de les inscripcions de la Mini de dissabte i part de les inscripcions de les curses de diumenge a causes solidaries de la comarca.
Mitja Montornès.- La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca arriba a la seva 18a. edició amb un nou màxim d’inscrits i més compromesa que mai amb el territori. Aquest any la Mitja Montornès orienta el cap de setmana cap a la solidaritat a qui més ho necessita en aquests temps de crisi. L’organització, amb la col·laboració de Henkel com a patrocinador principal de la Mitja, ha augmentat el sostre d’inscrits fins als 4900 entre totes les curses: 3300 per la Mitja, 1200 per la cursa dels 5km. i 400 per la Mini Solidària.| Les curses es faran el darrer cap de setmana del proper mes de març i les inscripcions són obertes des del dilluns dia 24 a través d\’internet a la web de la Mitja (www.mitjamontornes.com) o be al punt presencial de Montornès. La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca forma part del Gran Premi de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona, de la que és la darrera prova puntuable. Es mantenen els preus del 2010 i s’ha arribat a acords amb l\’Hospital de Granollers, a on es destinarà la recaptació de la Mini per la secció de pediatria, i amb Creu Roja de Granollers, a on es destinarà part de la recaptació de les curses de diumenge per projectes socials a la comarca. Els serveis de la Mitja inclouen, com sempre de forma gratuïta, llar d\’infants, jocs pels nens, guarda- motxilles, massatges, menjar de pasta, servei de cronometratge amb xip, lot d\’obsequis amb samarreta tècnica. Aquest any s\’ha ampliat la zona d’aparcament i es realitzarà, per primera vegada, un concurs fotogràfic amb la Mitja com a eix vertebrador. més informació: www.mitjamontornes.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.