Mitja de Montornès. Aquest any moltes més persones guanyaran

0
482

La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca esdevé un cap de setmana solidari amb l’esport com a eix vertebrador.
Es destinaran la totalitat de les inscripcions de la Mini de dissabte i part de les inscripcions de les curses de diumenge a causes solidaries de la comarca.
Mitja Montornès.- La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca arriba a la seva 18a. edició amb un nou màxim d’inscrits i més compromesa que mai amb el territori. Aquest any la Mitja Montornès orienta el cap de setmana cap a la solidaritat a qui més ho necessita en aquests temps de crisi. L’organització, amb la col·laboració de Henkel com a patrocinador principal de la Mitja, ha augmentat el sostre d’inscrits fins als 4900 entre totes les curses: 3300 per la Mitja, 1200 per la cursa dels 5km. i 400 per la Mini Solidària.| Les curses es faran el darrer cap de setmana del proper mes de març i les inscripcions són obertes des del dilluns dia 24 a través d\’internet a la web de la Mitja (www.mitjamontornes.com) o be al punt presencial de Montornès. La Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca forma part del Gran Premi de Mitjes Maratons de la Diputació de Barcelona, de la que és la darrera prova puntuable. Es mantenen els preus del 2010 i s’ha arribat a acords amb l\’Hospital de Granollers, a on es destinarà la recaptació de la Mini per la secció de pediatria, i amb Creu Roja de Granollers, a on es destinarà part de la recaptació de les curses de diumenge per projectes socials a la comarca. Els serveis de la Mitja inclouen, com sempre de forma gratuïta, llar d\’infants, jocs pels nens, guarda- motxilles, massatges, menjar de pasta, servei de cronometratge amb xip, lot d\’obsequis amb samarreta tècnica. Aquest any s\’ha ampliat la zona d’aparcament i es realitzarà, per primera vegada, un concurs fotogràfic amb la Mitja com a eix vertebrador. més informació: www.mitjamontornes.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.