LA MARATÓ DE BARCELONA BAT EL SU PROPI RÈCORD

0
407

A manca de 28 dies pel tancament d’inscripcions i 42 per a la celebració de la prova, aquest cap de setmana ha arribat als 12.372 inscrits i ha superat els 12.211 de la darrera edició
Quan encara manquen 28 dies per al tancament del termini d\’inscripció i 42 per a la celebració de la prova, la Marató de Barcelona ja ha batut el rècord de 12.211 corredors inscrits que va aconseguir en la seva passada edició. El rècord es va superar divendres passat a les 15.16 hores, quan es va inscriure el corredor número 12.212, el tarragoní Joaquín Mimbrero, a través de la pàgina web de la prova (www.maratobarcelona.es) i el cap de setmana s’ha tancat amb 12.372 inscrits. L\’any passat, en aquesta mateixa data, encara no s\’havia sobrepassat la barrera dels 10.000 inscrits.| Des de 2006, quan la prova va reunir 4.636 corredors en l\’estrena de la nova organització liderada per l\’Ajuntament de Barcelona després de la seva suspensió puntual l’any 2005, la xifra d\’inscrits a la Marató de Barcelona ha crescut cada any i gairebé s\’ha triplicat. La 33a edició de la Marató de Barcelona se celebrarà el diumenge 6 de març a partir de les 8.30 hores en un cèntric circuit amb sortida i arribada a l\’Avinguda Reina Maria Cristina. El termini d\’inscripció per a la cursa romandrà obert fins al 20 de febrer, encara que el 31 de gener es produirà l\’últim canvi de preu, que passarà de 60 a 70 euros.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.