Aleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms) guanyadors absoluts del Campionat de Catalunya grups

0
415

El Club Triatló Vallirana , amb motiu del 6º duatló de muntanya de Vallirana , ha sigut la competició escollida per ser la seu del primer Campionat de Catalunya d´enguany , concretament el corresponent a els grups d’edats , així mateix s’ha fet la 8ª jornada de la Lliga Nacional de l´especilaitat.El duatló ha tingut el format oficial amb una primera cursa a peu de 5 quilòmetres , seguits de 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (Btt) per la serra de l´Ordal i per acabar 2.500 metres de cursa a peu.| En el aspecte competitiu el duatleta de Ripoll Aleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) ha sigut el clar guanyador absolut , desprès d’agafar el cap de cursa en els primers metres del segment de ciclisme , creuant la línia d’arribada amb un temps final de 1 hora 26 minuts 42 segons , prop de 2 minuts per davant del líder del rànquing i que encara pertany a la categoria sub-23 , Ever Alejandro Gómez (Cerrr strands triathlon) i com a 3º classificat Pau Zamora (C.E. Distance).Per equips 1º Cerrr strands triathlon (Gómez-Consola-Relaño) 2º Club Natació Reus Ploms ( Portilla-Sánchez-Querlat) 3º C.E. Tribike-Cabrils (Buch-Caro-Personal) A la categoria femenina gran exhibició a càrrec de la duatleta de Caldes de Montbui , Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms ) que s’ha imposat desprès de 1 hora 54 minuts i 5 segons , amb un marge de gairebé 6 minuts a la seva companya de Club , Montse Martínez , guanyadora absoluta el dia abans del 1º duatló Ciutat de Granollers ; en el 3º graó del podi Àngels Barbé (C.E. Pedala.cat-Balaguer) . A la classificació per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Tusell-Martínez-Rus) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Galí-Claret-De la Cuesta)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.