Aleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms) guanyadors absoluts del Campionat de Catalunya grups

0
758

El Club Triatló Vallirana , amb motiu del 6º duatló de muntanya de Vallirana , ha sigut la competició escollida per ser la seu del primer Campionat de Catalunya d´enguany , concretament el corresponent a els grups d’edats , així mateix s’ha fet la 8ª jornada de la Lliga Nacional de l´especilaitat.El duatló ha tingut el format oficial amb una primera cursa a peu de 5 quilòmetres , seguits de 20 quilòmetres de ciclisme de muntanya (Btt) per la serra de l´Ordal i per acabar 2.500 metres de cursa a peu.| En el aspecte competitiu el duatleta de Ripoll Aleix Fàbregas (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) ha sigut el clar guanyador absolut , desprès d’agafar el cap de cursa en els primers metres del segment de ciclisme , creuant la línia d’arribada amb un temps final de 1 hora 26 minuts 42 segons , prop de 2 minuts per davant del líder del rànquing i que encara pertany a la categoria sub-23 , Ever Alejandro Gómez (Cerrr strands triathlon) i com a 3º classificat Pau Zamora (C.E. Distance).Per equips 1º Cerrr strands triathlon (Gómez-Consola-Relaño) 2º Club Natació Reus Ploms ( Portilla-Sánchez-Querlat) 3º C.E. Tribike-Cabrils (Buch-Caro-Personal) A la categoria femenina gran exhibició a càrrec de la duatleta de Caldes de Montbui , Mercè Tusell (Club Natació Reus Ploms ) que s’ha imposat desprès de 1 hora 54 minuts i 5 segons , amb un marge de gairebé 6 minuts a la seva companya de Club , Montse Martínez , guanyadora absoluta el dia abans del 1º duatló Ciutat de Granollers ; en el 3º graó del podi Àngels Barbé (C.E. Pedala.cat-Balaguer) . A la classificació per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Tusell-Martínez-Rus) 2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Galí-Claret-De la Cuesta)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.