AMINA ÁLVAREZ I JUDIT PÉREZ, D’ISS – L’HOSPITALET, GUANYADORES DEL CROS D’ELGOIBAR.

0
2124

Aquest diumenge s’ha disputat el “LXVIII Cros Internacional Juan Muguerza” a Elgoibar.
Aquesta competició ha estat un assaig dels diferents Campionats d’Espanya per les categories cadet i juvenil ja que han participat diferents seleccions territorials.
La selecció catalana ha vist competir, defensant la seva samarreta, sis atletes d’ISS – L’Hospitalet amb uns grans resultats. Amina Maria Álvarez continua demostrant el seu excel•lent estat de forma al dominar de forma aclaparadora la cursa juvenil; Judit Pérez ha competit per un dia a la cursa infantil ja que al País Basc les atletes nascudes l’any 1996 encara pertanyen a aquesta categoria, com és habitual demostració de potència i classe per dominar amb més de vint segons sobre la segona classificada.| Marc Zúñiga continua el seu idil•li amb el pòdium assolint a terres basques la segona posició a la cursa cadet. Més allunyats dels primers llocs però competint amb els millors atletes espanyols i europeus han estat els júniors, vintena posició per Noèlia Alcón, vint-i-tresena per Aniria Mata i vint-i-setena per Brahim Fateh. La propera setmana a Granollers amb la disputa del Campionat de Catalunya de Cros han de continuar demostrant que es troben dins dels millors atletes catalans de fons lluitant per les medalles.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.