Alex Carreras (Club Esportiu Picornell) i Montse Martínez (Club Natació Reus Ploms)S’imposen al 1º duatló Ciutat de Granollers

0
467

L’espectacular instal•lació esportiva del Circuit de Catalunya ha sigut l’escenari òptim i gegantí per la primera prova de la temporada de duatlons de carretera amb motiu del 1º duatló Ciutat de Granollers i sota una organització impecable per part del Club Triatló Granollers , ha estat el seu acte central de la celebració del 10º aniversari de la fundació de l´Entitat.Sense cap mena de dubtes es un duatló cridat a partir de la propera edició a ser un referent de l’especialitat a tots nivells.| La competició es va presentar sota el format de la distancia sprint : 5 quilòmetres de cursa a peu ( 1 volta sencera al circuit de Gran Premi) , seguides de 19 quilòmetres de ciclisme ( 4 voltes al circuit de Gran Premi) i per acabar 2.500 metres de cursa a peu per les vies de servei del Circuit.Properament podreu veure un reportatge a www.ufec.tv A la vessant esportiva i dins de la categoria masculina victòria per Alex Carreras (Club Esportiu Picornell) amb un temps final de 55 minuts i 2 segons , només 8 segons per davant de Antoli Fauria (Club Natació Prat-triatló) completant el podi Josep Barrufet (Club Excursionista Callús)autor del millor parcial al segment de ciclisme.Per equips 1º Centre de Natació Mataró (Prat-Soler-Rovira)2º Club Natació Prat-triatló (Fauria-García-Zanuy)3º Club Excursionista Callús (Barrufet-Moreno-Corominas). A la categoria femenina meritòria victòria per Montse Martínez (Club Natació Reus Ploms)Liderant la cursa des de el tret de sortida , creuant la línea de meta instal•lada al “pit lane”amb un temps final de 1 hora 6 minuts 21 segons i amb una avantatge de 52 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana Eulalia Calveras (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i 3ª Pilar Rus (Club Natació Reus Ploms).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Martínez-Rus-Clavero)2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Calveras-Soler-Aguilera).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.