Alex Carreras (Club Esportiu Picornell) i Montse Martínez (Club Natació Reus Ploms)S’imposen al 1º duatló Ciutat de Granollers

0
359

L’espectacular instal•lació esportiva del Circuit de Catalunya ha sigut l’escenari òptim i gegantí per la primera prova de la temporada de duatlons de carretera amb motiu del 1º duatló Ciutat de Granollers i sota una organització impecable per part del Club Triatló Granollers , ha estat el seu acte central de la celebració del 10º aniversari de la fundació de l´Entitat.Sense cap mena de dubtes es un duatló cridat a partir de la propera edició a ser un referent de l’especialitat a tots nivells.| La competició es va presentar sota el format de la distancia sprint : 5 quilòmetres de cursa a peu ( 1 volta sencera al circuit de Gran Premi) , seguides de 19 quilòmetres de ciclisme ( 4 voltes al circuit de Gran Premi) i per acabar 2.500 metres de cursa a peu per les vies de servei del Circuit.Properament podreu veure un reportatge a www.ufec.tv A la vessant esportiva i dins de la categoria masculina victòria per Alex Carreras (Club Esportiu Picornell) amb un temps final de 55 minuts i 2 segons , només 8 segons per davant de Antoli Fauria (Club Natació Prat-triatló) completant el podi Josep Barrufet (Club Excursionista Callús)autor del millor parcial al segment de ciclisme.Per equips 1º Centre de Natació Mataró (Prat-Soler-Rovira)2º Club Natació Prat-triatló (Fauria-García-Zanuy)3º Club Excursionista Callús (Barrufet-Moreno-Corominas). A la categoria femenina meritòria victòria per Montse Martínez (Club Natació Reus Ploms)Liderant la cursa des de el tret de sortida , creuant la línea de meta instal•lada al “pit lane”amb un temps final de 1 hora 6 minuts 21 segons i amb una avantatge de 52 segons a la segona classificada absoluta i primera veterana Eulalia Calveras (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) i 3ª Pilar Rus (Club Natació Reus Ploms).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Martínez-Rus-Clavero)2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Calveras-Soler-Aguilera).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.