COPA DE SM EL REI EN PISTA COBERTA

0
431

El Futbol Club Barcelona, Campió
El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol estatal de la Copa de SM El Rei de Clubs aquest dissabte 22 de gener a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Amb aquesta victòria, el FC Barcelona aconsegueix l’onzena victòria a l’historial d’aquesta competició. El títol ha estat molt disputat i emocionant fins a l’última prova ja que només ha superat de dos punts al segon classificat el Playas de Castellón. Els atletes del FCB han aconseguit quatre victòries individuals i sis segones posicions. Cal destacar el registre que ha marcat Jackson Quiñónez (FCB) als 60 m tanques amb 7”82. La Joventut Atlètica de Sabadell s’ha classificat en la novena posició. |

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.