COPA DE SM EL REI EN PISTA COBERTA

0
311

El Futbol Club Barcelona, Campió
El Futbol Club Barcelona ha revalidat el títol estatal de la Copa de SM El Rei de Clubs aquest dissabte 22 de gener a la Pista Coberta de Catalunya a Sabadell. Amb aquesta victòria, el FC Barcelona aconsegueix l’onzena victòria a l’historial d’aquesta competició. El títol ha estat molt disputat i emocionant fins a l’última prova ja que només ha superat de dos punts al segon classificat el Playas de Castellón. Els atletes del FCB han aconseguit quatre victòries individuals i sis segones posicions. Cal destacar el registre que ha marcat Jackson Quiñónez (FCB) als 60 m tanques amb 7”82. La Joventut Atlètica de Sabadell s’ha classificat en la novena posició. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.