Nous reptes per a l´Associació esportiva mitja marató de Sabadell

0
439

Després dels seus primers 5 anys de vida l´Associació esportiva mitja marató de Sabadell ( composta per membres de la Joventut Atlètica Sabadell i la secció d\’atletisme del Club Natació Sabadell ) ha renovat bona part de la Junta Directiva inicial , assumint la Presidència Josep Molins, Rafael Bernardo ( Vice-president) Ernest Aguilar (Tresorer) i els vocals: Angels Vives, Francesc Carrión , Josep María Antentas , Jordi Villalba , Agustí Puigdomenech i Àngel Viñeta , així mateix s\’ha incorporat en qualitat de Gerent Toni Pérez.| Per al present any 2011 s\’han proposat amb la creació de les denominades Sabadell Run sèries unificar i organitzar conjuntament la totalitat de les carreres ja existents a la nostra Ciutat : Cros de Sant Sebastià ( la carrera open), Cros de la Salut, la Milla del barri de Covadonga , la Mitja Marató Ciutat de Sabadell, els 10 Km. Del Club Natació Sabadell, Cros dels Esquiadors, la Cursa del Riu Ripoll, així com la Licitada al Cim (Sant Feliu del Racó ) i de la mateixa manera crear 5 noves carreres com són : La Cursa per la integració, la Cursa del Rodal, Cursa de la Festa Major de la Creu Alta , duatló de muntanya Corporació Sanitària Parc Taulí i acomiadar l\’any amb una Sant Silvestre Sabadellense . En total 13 interessants propostes esportives per als amants de l\’atletisme local de les quals s\’obtindran tots els detalls a través de la web oficial www.sabadellrunseries.com.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.