Nous reptes per a l´Associació esportiva mitja marató de Sabadell

0
338

Després dels seus primers 5 anys de vida l´Associació esportiva mitja marató de Sabadell ( composta per membres de la Joventut Atlètica Sabadell i la secció d\’atletisme del Club Natació Sabadell ) ha renovat bona part de la Junta Directiva inicial , assumint la Presidència Josep Molins, Rafael Bernardo ( Vice-president) Ernest Aguilar (Tresorer) i els vocals: Angels Vives, Francesc Carrión , Josep María Antentas , Jordi Villalba , Agustí Puigdomenech i Àngel Viñeta , així mateix s\’ha incorporat en qualitat de Gerent Toni Pérez.| Per al present any 2011 s\’han proposat amb la creació de les denominades Sabadell Run sèries unificar i organitzar conjuntament la totalitat de les carreres ja existents a la nostra Ciutat : Cros de Sant Sebastià ( la carrera open), Cros de la Salut, la Milla del barri de Covadonga , la Mitja Marató Ciutat de Sabadell, els 10 Km. Del Club Natació Sabadell, Cros dels Esquiadors, la Cursa del Riu Ripoll, així com la Licitada al Cim (Sant Feliu del Racó ) i de la mateixa manera crear 5 noves carreres com són : La Cursa per la integració, la Cursa del Rodal, Cursa de la Festa Major de la Creu Alta , duatló de muntanya Corporació Sanitària Parc Taulí i acomiadar l\’any amb una Sant Silvestre Sabadellense . En total 13 interessants propostes esportives per als amants de l\’atletisme local de les quals s\’obtindran tots els detalls a través de la web oficial www.sabadellrunseries.com.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.