ELS 10K DE VILAFRANCA JA HA ARRIBAT ALS 700 ATLETES I TANCA INSCRIPCIONS

0
470

La 1ª Cursa 10K de Vilafranca ha tingut una gran rebuda dins de l\’atletisme català
El dia 3 de gener s\’obrien les inscripcions dels 1ers 10k de Vilafranca, en qüestió de 14 dies ha tancat les 700 inscripcions que era el límit, a 50 inscripcions diàries de mitjana. La previsió de l’organització és que si s’haguessin continuat admeten inscripcions s\’hagués arribat als 1500 atletes però el circuit que finalment les autoritats van permetre que es corregués no permet la inscripció de més atletes. Després de la bona rebuda d’aquesta primera edició caldrà tenir-ho en compte de cara a les properes edicions.| Primer èxit Manquen 26 dies per que arribi el dia de la cursa i ja està tot complert, primera prova superada amb èxit. S’han apuntat atletes de tot arreu, a destacar la gran quantitat de corredors de la comarca que hi seran el dia 13 de febrer i de la gran xifra de dones que hi participaran 120, un 17%. Ara queda perfilar temes organitzatius i esperar que la gent de Vilafranca del Penedès surti al carrer a animar als atletes el dia que correran aquests 10 quilòmetres en un circuit de 5 quilòmetres de dues voltes, pel qual es podrà veure un fet inèdit a Vilafranca als últims anys, córrer pels carrers cèntrics de la Vila durant 1h 30\’ (temps que durarà la prova) ja que en els 1rs 10k de Vilafranca hi corren atletes de tots els nivells, elit, populars i principiants. Fondistes Penedès tenen clar que “diumenge 13 de febrer es podrà gaudir d’un espectacle esportiu que feia falta a Vilafranca”. “Vilafranca ha de demostrar que és diferent i ha de sortir al carrer a animar”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.