Descobreix els hotels oficials de l\’Extreme Man 226 Salou

0
574

L\’organització posa a la teva disposició quatre solucions per poder gaudir al màxim de la teva estada a la Costa Daurada, cadascuna a preu Extreme Man
Tant si véns en família, en parella o amb els teus companys, trobaràs una oferta a la teva mesura directament des de la pagina web www.extreme-man.com.
Comença a descobrir el que significa formar part de la comunitat Extreme Man| : viu la teva passió de la manera més accessible i senzilla. Concentra\’t en el teu repte. Extreme Man t\’ajuda amb la resta. A partir de 20 euros per persona/dia, amb mitja pensió, et podràs allotjar i bolcar-te en l\’esdeveniment durant els dies previs a la prova. La selecció és la següent : – HOTEL SOL COSTA DORADA 4 estrelles – HOTEL JAUME I 3 estrelles – HOTEL BEST MARITIM 3 estrelles – APARTAMENTS AQQUARIA Per a reserves contactar amb el tlf +34 977 39 80 00 i preguntar per: – Idoia Guarrochena: inctrr.groups1@hotelbeds.com – Tania Baraeva: inctrr.booking8@hotelbeds.com No oblideu de donar com a referència : Participant Extreme Man Salou T\’incitem a aprofitar la teva experiència a Salou amb els teus amics i familiars. Gràcies a les seves platges, el seu ambient festiu, els seus serveis, les seves activitats, i el parc d\’atraccions Port Aventura, Salou es convertirà en el millor escenari per al teu repte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.