FRANCESC FREIXER ( Grup esportiu Esteve) i ESTER HERNÁNDEZ (Club Natació Reus Ploms )Guanyadors absoluts al duatló de muntanya Ciutat de Mataró

0
508

Gran èxit organitzatiu a càrrec del Club SBR i el Patronat Municipal d’esport de Mataró a la 13ª edició de la duatló de Muntanya Ciutat de Mataró , tractant-se de la prova més antiga de Catalunya i que enguany va acollir la 7ª jornada de les 12 previstes per la lliga nacional de l’especialitat i assolint un nou rècord de participants aquesta temporada ja que van ser un total de 288 duatletes ( 22 fèmines) els que van creuar la línia de meta La competició va rebre el seu tret de sortida en un matí radiant amb temperatura gairebé primaveral a les 9.30 del matí amb sortida i arribada així com les zones de transicions (de la cursa a peu al ciclisme ) al circuit de cros de Mataró , proper a les pistes d’atletisme i del centre comercial Mataró Park.El duatló es va desenvolupar sota el format de les següents distancies : una primera cursa a peu de 6 quilòmetres , seguit de 22 quilometres de ciclisme de muntanya (BTT) assolint una alçada màxima de 386 metres i un desnivell acumulat de 746 metres i per acabar una darrera cursa a peu de 2.500 metres.| En el terreny esportiu i dins de la categoria masculina , victòria pel vigent Campió de Catalunya absolut , el duatleta de Folgueroles ,Francesc Freixer (Grup esportiu Esteve) desprès de signar els millor parcials al segment de ciclisme i la darrera cursa a peu , amb un temps final de 1 hora 34 minuts 43 segons , més de 2 minuts per davant del segon classificat Pau Zamora (C.E. triatló Distance) completant un podi del luxe el Bolívia Ever Alejandro Gómez (Cerrr strands triathlon)encara a la categoria sub-23 i líder del rànquing absolut.Per equips 1º Cerrr strands triathlon (Gómez-Consola-Rodríguez) 2º Club Natació Reus Ploms (Portilla-Sánchez-Calderon)3º C.E. Tribike-Cabrils (Buch-Caro-Personal) A la vessant femenina autentica exhibició per la duatleta de Súria i Campiona del Món de curses de muntanya, Ester Hernández (Club Natació Reus Ploms) guanyadora amb un temps final de 2 hores 2 minuts 57 segons i més de 11 minuts d’avantatge a la segona classificada la Mexicana , Maria Mayalen Noriega (Centre de Natació Mataró) 3ª absoluta i primera veterana Nuria Lauco (Club triatló Granollers).Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Hernández-Rus-Farriols)2ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Catedra-Cuevas-Claret)3ª Centre de Natació Mataró (Noriega-Cayla-Rodrigo) Peu de foto : podi per equips femenins , Club Natació Reus Ploms (1ª)Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (2ª)Centre de Natació Mataró (3ª)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.