CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS

0
416

ISS-L\’Hospitalet en homes i AA Catalunya en dones, Campions
El passat diumenge 16 de gener, es va celebrar el Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt a Vic, en el marc del Cros Ciutat De Vic – Trofeu Pere Casacuberta, al circuit que es troba al voltant de les pistes d\’atletisme “Josep Ma. Pallàs” de Vic. L’ISS-L’Hospitalet ha revalidat el títol masculí i s’ha proclamat campió amb gran diferència de punts respecte al segon classificat, l’Agrupació Atlètica de Catalunya i el tercer, la Joventut Atlètica de Sabadell.| En dones, la victòria ha estat per l’Agrupació Atlètica de Catalunya també amb gran superioritat respecte als seus rivals. El Club Atlètic Vic i l’Avinent CA Manresa s’han classificat en segona i tercera posició. Les victòries individuals de les curses han estat pels atletes de l’Agrupació AC. En dones, ha estat Hasna Bahom i Ilias Fifa en homes.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.