ENTREGA DE PREMIS DE LA XII SANT SILVESTRE BARCELONESA – SANCUGAT 2010

0
1676

El regidor d\’Esports, Xavier Amador, el Director de Trade Center, Juanjo Martinez i el Director Tècnic de la Sant Silvestre Barcelonesa, Domingo López, han entregat els premis de la XII Sant Silvestre Barcelonesa, a l\’acte que ha tingut lloc aquest divendres a l\’Ajuntament. Amador i López han coincidit a qualificar d\’èxit la 12a Sant Silvestre, la primera a Sant Cugat, i han afegit que ja avaluen el que cal millorar per la propera edició.| L\’acte ha servit per premiar els tres primers classificats de cada categoria i els atletes que van assolir des de la sisena a la trentena plaça, també es va lliurar un premi per equips, lliurat a Running Vallès i els premis locals. Un total de 75 premis repartits entre categorías. D\’aquesta manera l\’Ajuntament i l\’organització de la cursa han posat el punt final a l\’esdeveniment que va tenir lloc el 31 de desembre i han iniciat el procés d\’organització per a la propera edició.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.