CAMPIONAT CATALUNYA PROVES COMBINADES ABSOLUT-PROMESA PISTA COBERTA

0
248

Albert Álvarez i Tamara del Rio, Campions
Aquest cap de setmana, 15 i 16 de gener, s\’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Proves Combinades en pista coberta a Sabadell. Albert Álvarez (AAC) s\’ha proclamat Campió Absolut i Promesa amb una puntuació de 5.010 punts. La Campiona femenina ha estat Tamara del Rio (AAC) que renova el títol aconseguit la temporada passada i també s\’adjudica el campionat de la categoria promesa amb una marca de 3.509 punts.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.