RECORD D\’INSCRITS PER LA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

0
472

De nou, l\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, tanca les inscripcions per la Mitja Marató després d\’arribar als 2.500 atletes inscrits, limit marcat per l\’organització.
Aquest diumenge es celebrarà la dotzena edició del la Mitja Marató de Terrassa, i com ja es habitual, de nou destaca l\’èxit de participació. La xifra d\’atletes inscrits per la dotzena edició de la Mitja Marató ha arribat al limit establert, 2.500 participants, la qual cosa ha obligat a tancar inscripcions. D\’aquesta forma es supera el número d\’inscrits de l\’edició anterior que van ser de 2.000 corredors. Al número de participants de la Mitja Marató, de 21 km, se li sumaran, a la sortida, els corredors inscrits per disputar la sisena edició de la cursa Santi Centelles, de 5 km, aproximadament uns 800 atletes.| La Mitja Marató de Terrassa s\’ha consolidat com una de les proves de mes prestigi del calendari atlètic. En el ranking de carreres del 2010, publicat per la Federación Española de Atletismo, la Mitja Marató de Terrassa figura com la segona mitja marató del calendari català. Diumenge 16 de gener de 2011, a les 10 hores, es disputarà la dotzena edició de la Mitja Marató de Terrassa (21km.) i la sisena edició de la cursa Santi Centelles (5km). La sortida i l\’arribada estaran ubicades al Passeig 22 de juliol, a l\’alçada de la rotonda del carrer Arquitecte Puig i Cadafalch (Plaça de la fon de l\’Apotecari). Dins d\’aquesta dotzena edició es disputarà el Campionat de Catalunya Absolut i de Veterans, una de les proves mes importants de la Federació Catalana d\’Atletisme. A mes, cursa puntuable pel 5è Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona, cursa puntuable per la lliga Internet Championchip, puntuable pel circuit de curses Activa\’t de Terrassa i puntuable pel 2n. Challengue de Mitges 21 km. Recordem que demà dissabte, l\’Hotel Don Cándido de Terrassa acollirà la primera Fira del Corredor, a partir de les 10 fins les 20 h., els corredors podran recollir els seus dorsals i visitar els diferents estands relacionats amb el mon de l\’atletisme. Destaca, demà dissabte 15 de gener, a les 19 hores, l\’actuació dels Castellers de Terrassa que per primer cop faran els seus castells a l\’interior de l\’Hotel Don Cándido. Recordem que recentment els castells han estat proclamats Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.