TOT A PUNT PER LA DOTZENA MITJA MARATÓ DE TERRASSA

0
466

Aquest diumenge, 16 de gener de 2011, es el dia assenyalat per disputar-se la dotzena edició de la MITJA MARATÓ DE TERRASSA. Durant mes d\’onze anys, a punt de complir-ne dotze, la Mitja Marató ha demostrat que l\’esport forma part important de la societat i la societat part important de l\’esport. L\’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, organitzadors de la cursa, han aconseguit un dels seus objectius, la participació directa de la societat, convertint la Mitja en un fenomen social i una de les curses populars mes importants.| La Mitja Marató de Terrassa, una prestigiosa prova en el mon de l\’atletisme, va reunir unes 600 persones en la seva presentació oficial, que es va dur a terme en el Centre Cultural Unnim, on es va explicar el recorregut de la dotzena edició de la Mitja Marató (21 km) i la sisena edició de la Cursa Santi Centelles (5 km). També es va fer entrega dels premis del Circuit Activa\’t de carreres atlètiques de Terrassa, que amb la col.laboració de Mútua de Terrassa es va engegar l\’any 2009 amb uns objectius molt clars: fomentar i potenciar la pràctica esportiva per obtenir una qualitat de vida millor. En categoria femenina, Carme Ballesteros i en categoria masculina Marc Otero van ser els guanyadors. Un dels moments mes emotius de l\’acte var ser l\’entrega del premi Noel Otero, que cada any distingeix a una persona o entitat que hagi destacat per la seva labor a favor de la cursa. En aquesta ocasió va rebrà el premi la Comissió Butifarrada Vallparadís, responsables de la ja tradicional Butifarrada que s\’oferix després de la cursa.| En quant algunes de les novetats que presenta aquesta edició de la Mitja Marató de Terrassa destaquen l\’acord amb Renfe amb el qual els atletes que procedeixin de fora de Terrassa podran desplaçar-se de forma gratuïta amb la linea Barcelona-Manresa. També per primer cop, el dissabte 15 de gener l\’Hotel Don Cándido acollirà la primera edició de la Fira del Corredor amb l\’actuació dels Castellers de Terrassa, que per primer cop, faran un castell al hall de l\’hotel. Comunicació Mitja Marató Terrassa 629 06 11 34

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.