Marató de Barcelona, seguim creixent

0
478

A sis setmanes del tancament de les inscripcions i a dos mesos de la celebració de la cursa, ja hi ha prop de 11.500 inscrits, gairebé tants com en la darrera edició
Definitivament, la Marató de Barcelona va camí de batre tots els seus rècords en la seva propera edició, que se celebrarà el 6 de març de 2011. Així es desprèn de l’elevat nombre de corredors que s’hi havia inscrit el passat 9 de gener, a sis setmanes del tancament del termini per fer-ho, i a dos mesos de la celebració de la cursa. Els 11.481 corredors inscrits fins el 9 de gener de 2011 ja superen els 10.115 que oficialment van acabar la Marató l’any passat i són molts pocs menys dels 12.211 que s’havien inscrit en la darrera edició quan es va tancar el termini. En relació a la mateixa data de 2010, hi ha 2.681 inscrits més, un 30,5 per cent d’increment, la qual cosa vol dir que si es mantingués aquesta vertiginosa progressió es podrien superar els 15.000 corredors, una xifra impensable quan la UTE formada per les empreses RPM Racing i ASO es van posar al capdavant de l’organització l’any 2006 per encàrrec de l’Ajuntament de Barcelona.| El repte dels organitzadors i de la ciutat per estar a l’alçada del que s’espera d’una marató d’aquestes dimensions és important, però estem disposats a afrontar-lo amb totes les nostres forces per a situar Barcelona en el lloc que es mereix. Per marca, Barcelona ja va ser el 2010 la vuitena marató més ràpida d’Europa i la dotzena del món. El proper objectiu és ser-ho també en nombre de corredors participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.