CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CROS CURT PER CLUBS

0
425

El proper diumenge 16 de gener, se celebrarà la novena edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Cros Curt, organitzat pel Club Atlètic Vic en el marc del XXXIIè Cros Ciutat De Vic – Trofeu Pere Casacuberta, al circuit que es troba al voltant de les pistes d\’atletisme “Josep Ma. Pallàs” de Vic.
El festival atlètic començarà a partir de les 10.00 hores amb les curses populars i de veterans, posteriorment se succeiran les diferents categories fins arribar a les 12.50 h que es realitzarà la cursa corresponent al campionat autonòmic femení, i mitja hora més tard es donarà la sortida de la cursa masculina.| L\’actual campió és l\’ISS-L\’Hospitalet, tant a la categoria masculina com a la femenina, títol que va aconseguir l\’edició passada celebrada a Canovelles.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.