World Championships in New Zealand

0
415

Demà divendres 14 de gener viatjo cap als meus segons Campionats del Món IPC, aquesta vegada es celebraran al gener ja que la ciutat organitzadora es troba a l\’estiu austral. Cristchurch a Nova Zelanda acollirà els primers Campionats del Món que es disputaran a l\’hemisferi sud els dies 21 al 30 de gener.
Jo participare en els 5000 metres i a la marató sent aquesta última el meu objectiu i on he posat totes les meves esperançes.
Els atletes de la Federació Espanyola d\’Esports per a Discapacitats Físics que anira al Mundial, son: els migfondistes i fondistes en cadira de rodes Santiago Sanz, Roger Puigbó, Rafael Botello i Jordi Madera, el migfondista Abdherraman Ait i els saltadors David Bravo i Antonio Andújar, tots aques discapacitats en les extremitats superiors. | La resta de selecció es compleix amb les Federacions de Cecs, Paràlisi cerebral e Intel.lectuals. Des que vaig acabar el Marato de Nova York el 7 de novembre he posat totes les meves forces a arribar al dia 30 de gener a les millors condicions i per això el meu bon amic Alain Fuertes ha canviat la seva planificació per dedicar al 100% aquestes últimes sis setmanes per que jo arribi al marato amb opcions de lluitar per alguna cosa important. La veritat que ha estat una llebre perfecta ja que el s\’entrenava amb la handbike i jo amb la cadira i això feia que el meu esforç fos més gran per seguir el fort ritme que em imposava. Els meus objectius a dia d\’avui si sóc sincer no se com explicar-ho doncs veient el Star List serà difícil ja ficar-se en el Top Ten però no hi haurà dubte que lluitaré per quedar el més alt possible! Veient els atletes qualificats, ja que de nou les mínimes del Comitè Paralímpic Internacional són molt elevades, el guanyador haurà de fer una gran marca i penso que estarà al voltant de la 1h22, l\’actual rècord del món és 1h20,14. El que si demano és que la meva cursa sigui neta i que tingui la sort d\’acabar sense caigudes, punxades o qualsevol contratemps. Vull ser positiu ja que es que el circuit és totalment pla e idoni per a les meves condicions de rodador, així que al màxim que això és un mundial! Que guanyi el millor !!!!!!!! Us deixo la web del Campionat per si voleu seguir una mica http://www.ipcathleticsworldchamps.com/ i l\’hotel per si voleu contactar amb mi ja que no em portaré el telèfon mòbil. Hotel Grand Chancellor 61 Cashel Street, Christchurch, NZ , 8001 http://www.ghihotels.com/hgc/Christchurch/hotels.aspx

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.