La Mitja Marató de Barcelona bat el seu rècord

0
476

Quan encara manquen gairebé tres setmanes per la seva celebració, la prova ja ha superat els 5.000 inscrits de la passada edició
La 21a edició de la Mitja Marató de Barcelona, que tindrà lloc el proper 30 de gener, ja ha superat el rècord de 5.000 inscrits que va tenir l’any 2010 quan encara manquen gairebé tres setmanes per la seva celebració. La barrera dels 5.000 es va superar dilluns passat amb la xifra de 5.497 corredors inscrits, 3.330 més dels que hi havia a la passada edició en la mateixa data, és a dir, un 150 per cent més. El termini d’inscripció, que s’ha de fer exclusivament per Internet (www.mitjabarcelona.com), estarà obert fins el proper 26 de gener a les 23.59 hores, per la qual cosa aquesta xifra encara augmentarà en els propers dies.| El rècord de la Mitja Marató de Barcelona coincideix amb l’inici d’una nova etapa de la prova, que aquest any ha estrenat un equip organitzador promogut per l’Ajuntament de la ciutat: la UTE formada per les empreses RPM Racing i ASO, que ja organitzen amb èxit la Marató de Barcelona des de 2006. La cursa, que arrencarà a les 8.45 del matí, se celebrarà en un circuit de 21,097 km pràcticament idèntic al de la passada edició que tindrà la sortida a la confluència del Passeig de Pujades i el Passeig Lluís Companys, davant del Parc de la Ciutadella, i l’arribada en aquest darrer carrer pocs metres abans de l’Arc de Triomf. La primera part del recorregut discorrerà pels districtes de Ciutat Vella i l’Eixample i la segona pel de Sant Martí. En la darrera edició, celebrada el 14 de febrer de 2010, van guanyar els atletes kenians Erick Kibet i Joyce Chepkirui amb unes marques de 1h.03’10” i 1h.12’33”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.