Nutriesthetic és una consulta de nutrició especialitzada, entre d’altres, en l’àmbit de la nutrició esportiva

0
3316

El nostre servei ofereix una valoració completa, tractament personalitzat, control i seguiment de l’alimentació dels esportistes. Oferim servei a tots aquells esportistes on la seva pràctica esportiva habitual requereix un seguiment nutricional: esportistes d’elit, esportistes que entrenen i competeixen de manera ocasional, esportistes aficionats que no competeixen, nens/es esportistes…, etc.
El nostre sistema de treball inclou dietes personalitzades, sempre tenint en compte el tipus d’esport, el ritme d’entrenaments, el ritme de competició, els desplaçaments…etc., així com els resultats de la valoració general de l’esportista realitzades pels nostres professionals.| Si desitgeu més informació o voleu demanar cita podeu visitar la nostra web www.nutriesthetic.com o bé contactar amb nosaltres per telf. 600114451 o via e-mail. esther@deltor.eu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.