La primera cursa de l\’any a Barcelona

0
525

El 23 de gener de 2011 a les 9:30 del matí, el barri de Sant Antoni de Barcelona acollirà la 33a edició de la Cursa Barri Sant Antoni, dins de la festa Major del barri. Es tracta d\’una de les curses atlètiques més reconegudes i populars.
Enguany, aquesta nova edició arriba amb més força que mai. I és que l\’objectiu és arribar als 3.500 participants, i així continuar amb la línia ascendent i exitosa de participació que ha tingut aquesta cursa des del primer dia. Per aquest motiu, des d\’aquí, us animem a apuntar-vos en aquesta imprescindible prova esportiva barcelonina oberta a la participació de tothom.
Inscripcions tancades
El període d\’inscripcions ha finalitzat, el total d\’inscrits supera els 3500 atletes a la 33 edició de la cursa del barri de Sant Antoni de Barcelona 2011.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.